Om login

For at rode bod på en udbredt misforståelse er herunder en forklaring på login på hjemmesiden.

Der er 2 former for login – på forsiden af vuif.dk og på kontingentbetalingssiden.

De hænger IKKE sammen og har intet med hinanden at gøre.

 

  1. På forsiden af vuif.dk kan man selv oprette sig som bruger. Dette login bruges af webadministrator til at styre forskellige medlemmers rettigheder på siden – fx. har bestyrelsesmedlemmer lidt flere menupunkter end almindelige brugere. Som almindeligt medlem er der ikke megen forskel på at være logget på eller ej, men det er en betingelse at være oprettet som bruger, hvis du vil skrive en kommentar på en af de sider, hvor det er muligt. Man  er altså ikke medlem af VUIF, fordi man har oprettet sig her.

     .

  2. På kontingentbetalingssiden opretter man sig som medlem i foreningens økonomisystem Conventus. Det er nødvendigt for at betale kontingent, og når man har gjort det, så er man medlem af VUIF. Og husk, at det kun er nødvendigt at oprette sig een gang. Herefter skal man blot vælge “Allerede medlem” for at betale for en anden aktivitet.