Herlige Herrer

Herlige Herrer

Herlige Herrer i VUIF er det stik modsatte af gamle gnavne mænd! Her mødes vi hver mandag aften for at svede igennem, grine og snakke og ikke mindst røre de fleste af kroppens muskler.

Jeg garanterer, at du får al stivhed ud af led og muskler. Ømme nakke, stive skuldre, dårlige knæ og ondt i ryggen forsvinder i løbet af nogle ugers træning. For selv om du måske tænker, at du ikke kan lave gymnastik på Herlige Herrer med dine skavanker – så skal jeg nok modbevise det. Og alle kan give den fuld gas – også dem som allerede er ”fit for fight”.

Du får en grundig opvarmning inden der sættes mere fart over feltet og pulsen kommer op. Du udfordrer hjernen med sving, bøj og stræk. Alle muskler styrkes – for de skal holde kroppen rank og skavanker på afstand.

Du kan deltage, selv om du tror, du ikke kan, da vi tager hensyn til alle. Det eneste som kræves af dig er lyst til at svede og masser af god snak og grin. Vi deltager i gymnastikopvisninger til foråret, for at vise konen eller kæresten, at vi kan meget mere end de tror!

Vi træner hver mandag aften kl. 19.00 i gymnastiksalen på Den Nye Friskole. Efter gymnastik spiller de, der har lyst, volley til de dåner. Herlige Herrer er holdet, hvor det er tilladt – men ikke annonceret – at nyde en dåsebajer efter træning mens vi evaluerer ugen der er gået J

Vi ses til nogle muntre svedige timer – Jørgen mobil/sms: 5094 1002