Serie 6

Kampprogram – resultater – stillinger

“Her er en lille præsentation af byens serie 6 hold.

Det startede tilbage i foråret 2009 med oprettelsen af et 7 mands hold, bestående af en flok gymnasiedrenge, med et par lokale spillere, med undertegnede som spillende træner. Efter et års tid var der mod på mere, og vi besluttede derfor at oprette et 11 mands hold i serie 6 i foråret 2010, stadig hovedsageligt et hold bestående af gymnasieelever fra Haderslev Katedralskole, hvor vi stadig havde et par lokale gutter med. Første forårssæson gik ikke super godt, men det var som sådan også en opstartsperiode, hvor det hele ligesom skulle fungere. Til efteråret begyndte det efterhånden at gå fremad. Resultatmæssigt blev det først til sejre i efterårssæsonens sidste to kampe, men spillemæssigt set var der store forbedringer at spore.

I år er vi rigtig mange på holdet, helt op til 25 spillere. Grunden hertil må være at mange af dem der i forvejen var på holdet har været ude og reklamere for os 😉 Som følge af at vi er så mange, har vi også tilmeldt et 7 mands hold, således at alle får mulighed for at komme ud og spille bold. Holdet her til forårssæsonen er generelt set blevet forstærket med nogen gode spillere, og vi satser umiddelbart på en andenplads i vores pulje, hvor vi skal møde lokalrivalerne fra Hoptrup/Marstrup IF, Vedsted UF og DTF Hovslund. Hver modstander skal vi møde 3 gange. Vi håber selvfølgelig på stor lokal opbakning, så belønner vi fanstøtten med sejre! Kampprogrammet vil blive lagt ud på hjemmesiden så snart det er tilrettelagt.

Som sagt så består holdet hovedsageligt af  drenge fra katedralskolen. Derudover er der også en hel nuværende og tidligere handelsskole elever, plus diverse andre som laver meget andet. Aldersmæssigt spænder det fra 17 år til ca. 22 år. Derudover kan det også nævnes at vi har et udenlandsk islæt på holdet, i form af den brasilianske udvekslingsstudent Igor Werneck, som tidligere boede ved Gitte og Jacob Thygesen. Af lokale folk fra byen på holdet finder man undertegnede, samt Hans Dyngby, Rasmus Lausten og Jakob Woller Laursen.

Vel mødt, med forhåbning om stor lokal opbakning!

Niels Dyngby

Spillende træner”

Du skal logge på for at sende en kommentar.