Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening

VUP - Vilstrup Unge Piger


Hjertelig velkommen til Sønderjyllands lækreste gymnastikhold. VUP og trænerne bag er hermed klar til endnu en smækker-lækker sæson, og vi tør godt love at det bliver vildt!

Vi er to piger som har en stor kærlighed til gymnastikken, Pernille Kragh og Kristine Trans. Vi er 18 somre gamle, og til daglig går vi begge på Haderslev Handelsskole. Både gymnastik og dans har været en stor del af vores liv, og vi er i det hele taget vilde med alt hvad dette indebærer. Vi har erfaring indenfor forskellige stilarter og ikke mindst står vi klar med en masse skøre ideer og udfordringer.

Vi har høje ambitioner med holdet, og vi ønsker træninger hvor der er plads til fokus af forskellige slags, sekvenser/koreografier, styrke + puls træning, teknik, skøre ideer, og ikke mindst tema træninger og en masse sjov. Derudover vægter vi det sociale meget højt, og der vil blive arrangeret weekendtræninger og andre hyggelige tiltag. 

Holdet er fra 7. klasse og op, og man er meget velkommen, om man har prøvet gymnastikken før eller ej - vi tager glædeligt imod dig! Vi glæder os til at lave en masse gymnastik med dig!

Mandag 16.45 – 18.00 Næsset Sport og Natur

Køb af opvisningstøj nedenfor.

Instruktører: Kristine Trans og Pernille Kragh
VUP-opstart på Facebook

Køb af opvisningstøj


Bliv medlem
Hvis du ønsker at blive en del af fællesskabet i en driftig og aktiv forening, kan du melde dig ind via en aktivitet her.
Betal kontingent og bliv medlem

Facilitetssamarbejdspartnere

Kalender
VUIF på Facebook
Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening | 6100 Haderslev | vuif@vuif.dk | CVR-nummer: 31863228