Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening

Gymnastik - unge


Gymnastiksæson 2019/2020 blev alt for pludseligt og tidligt afbrudt.

Men bare rolig. Vi vender tilbage med en masse gode gymnastiktilbud efter sommerferien. De nye tilbud annonceres her så snart de er klar. Har du spørgsmål til programmet eller holdene skal du endelig kontakte én fra gymnastikudvalget her.

Hold godt øje her og på Facebook om opstart af den nye sæson. Det bliver helt sikkert en ny spændende sæson. Vi starter som altid op i uge 37.


VUIF – med U for Ungdom

VUP - Vilstrup Unge Piger er et super fedt tilbud til unge piger, der gerne vil lave fede moves og et flot show. En stor flok piger har de sidste par sæsonner med stor energi kastet sig ind i træningen og har lavet en masse god gymnastik, rytmer og flotte serier. Der har været flot opbakning til holdet, der også har fået flot anerkendelse udefra i form af en udtagelse til galla. Nye superdygtige instruktører glæder sig til at møde dig i den kommende sæson. 

Jumping Friday fortsætter som de sidste mange år med masser af spring og fed grundtræning. Jumping Friday træner som altid fredag eftermiddag.

SPRING TEAM Hammelev - Hoptrup/Mastrup - Vilstrup er et nyt tiltag for springgymnaster 4. - 8. klasse, hvor vi samarbejder med et par af vores naboforeninger om et ekstra springtilbud for de gymnaster, som allerede går på Tarzan og Tøserne eller Jumping Friday. Det er derfor et EKSTRA tilbud for de, som gerne vil give den lidt mere gas. Holdet træner hver anden onsdag. Før jul i Hammelevs nye springsal og efter jul i Næshallen.
 
Efterspring er målrettet unge i efterskolealderen fra 9. klasse. Holdet træner fredag i Næsset Sport & Natur. Holdet er for både piger og drenge og for både rutinerede springere og for de der på efterskolen har oplevet at det da er meget sjovt at springe. Formålet med holdet er at give mulighed for at hænge ud med andre unge og ”nørde” med forskellige spring. 
Bliv medlem
Hvis du ønsker at blive en del af fællesskabet i en driftig og aktiv forening, kan du melde dig ind via en aktivitet her.
Betal kontingent og bliv medlem

Facilitetssamarbejdspartnere

Kalender
VUIF på Facebook

VUIF på Youtube

Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening | 6100 Haderslev | vuif@vuif.dk | CVR-nummer: 31863228