Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening

Gymnastik - unge


Gymnastiksæson 2020/2021

Så er de nye spændende hold åben og klar for tilmeldinger. Skynd dig at tilmelde dig holdet så du er kalr til start i uge 37.

Har du spørgsmål til programmet eller holdene skal du endelig kontakte én fra gymnastikudvalget her.


VUIF – med U for Ungdom

VUP - Vilstrup Unge Piger er et super fedt tilbud til unge piger, der gerne vil lave fede moves og et flot show. En stor flok piger har de sidste par sæsonner med stor energi kastet sig ind i træningen og har lavet en masse god gymnastik, rytmer og flotte serier. Der har været flot opbakning til holdet, der også har fået flot anerkendelse udefra i form af en udtagelse til galla. Nye superdygtige instruktører glæder sig til at møde dig i den kommende sæson. 

Jumping Friday fortsætter som de sidste mange år med masser af spring og fed grundtræning. Jumping Friday træner som altid fredag eftermiddag.

Ekstra spring er målrettet unge i efterskolealderen fra 9. klasse. Holdet træner en gang i mellem om fredagen i Næsset Sport & Natur. "Holdet" er for både piger og drenge og for både rutinerede springere og for de der på efterskolen har oplevet at det da er meget sjovt at springe. Formålet med holdet er at give mulighed for at hænge ud med andre unge og ”nørde” med forskellige spring. Træninger annonceres på vores facebook-side og via mund-til-mund.
Bliv medlem
Hvis du ønsker at blive en del af fællesskabet i en driftig og aktiv forening, kan du melde dig ind via en aktivitet her.
Betal kontingent og bliv medlem

Facilitetssamarbejdspartnere

Kalender
VUIF på Facebook

VUIF på Youtube

Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening | 6100 Haderslev | vuif@vuif.dk | CVR-nummer: 31863228