Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening

Yin Yoga og Pilates


Tilmelding og betalingVUIF udbyder 3 tilbud indenfor pilates og yoga i denne sæson.

Pilates og Yoga er over samme kendte og populære koncept som sidste år. I år udbydes også et kombi-hold, hvor pilates og yoga tilbydes i samme træning. 

På disse hold betales der kontingent for 4 måneders træning.

Qigong

- for alle
Qigong er en slags kinesisk yoga/mindfulness i bevægelse. Det er langsomme stående bevægelser i takt med åndedrættet, der både styrker og er afstressende for krop og sind.

Qigong foregår i naturen og alle kan være med.


Instruktør er Annette Havn Olsen

Pilates

- er for alle voksne
Vi fokuserer på træning af musklerne, der støtter rygsøjlen - nemlig musklerne i maven og ryggen. Vi arbejder på stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed i muskelkorsettet. Alle voksne kan være med til pilates uanset alder, form og eventuelle skavanker. Øvelserne er lavet, så de kan tilpasses individuelt.

Vi træner i gymnastiksalen på Den Nye Friskole. 

Holdene har sin egen Facebookside, som Gitte tilmelder folk i takt med, at I er tilmeldt holdet.

Kontakt evt. Gitte Lildholdt; mobil 29600358; mail: gitte@lildholdt.dk

Yin yoga


For voksne
Yin Yoga tilbydes igen i 2023. Du tilmelder dig holdet for ½ år af gangen.

Yin yoga er træning af bindevævet. Der er tale om siddende og liggende stillinger, hvor man presser og strækker bindevævet. Stillingerne holdes i 3-5 min. 

Bindevævet bliver stift og usmidigt med alderen. Bindevævet giver smerter når det ikke holdes fugtigt og smidigt. Bindevævet er kroppens ”lim” og jo mere fugtigt og smidigt det er, jo mere plads og styrke til bevægelse. Yin-strækkene tilfører bindevævet den fugt og energi der skal til for at holde kroppen smidig. 
Yin Yoga er en mediterende yoga-form hvor du har opmærksomhed på din krop og sind. Yin Yoga beroliger nervesystemet, opbygger dit immunforsvar og er et balanceskabende supplement til styrke-og konditionstræning.

Er du interesseret i en prøvetime kan du kontakte Gitte. Tilmelding nedenfor.

Holdet har sin egen facebook-side, hvor der løbende sker opdateringer med gode tips m.m. Når du er tilmeldt Yoga bliver du medlem af gruppen.

Kontakt: Gitte Lildholdt; mobil 29600358; mail: gitte@lildholdt.dk  
Bliv medlem
Hvis du ønsker at blive en del af fællesskabet i en driftig og aktiv forening, kan du melde dig ind via en aktivitet her.
Betal kontingent og bliv medlem

Facilitetssamarbejdspartnere

Kalender
VUIF på Facebook

VUIF på Youtube

Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening | 6100 Haderslev | vuif@vuif.dk | CVR-nummer: 31863228