Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening

Opgavebank i VUIF


I VUIF hjælpes vi ad med alle opaverne. 

De frivillige instruktører, udvalgs- og bestyrelsesmedlemmer får ingen løn - men de gir en masse af deres fritid til forberedelse af foreningens aktiviteter. Det gør de med glæde fordi det er sjovt og de bliver en del af et tæt team om det at drive en idrætsforening.

Men der er også mange andre opgaver, som skal løses for at drive en forening. Nogen opgaver skal til for at lave de gode oplevelser - andre for at skaffe penge til at drive en aktiv forening med mange ambitioner. VUIF's eneste faste indtægt er kontingenter og tilskud fra kommunen. Hvis VUIF også skal lave noget af det sjove, koster det ekstra penge. De penge kan hentes i kontingenter eller ved fx at tilbyde vores hjælp ved Kløften Festival eller andre arrangementer.

Derfor har VUIF brug for DIN hjælp til de mange små og større opgaver gennem året. Instruktørerne lægger mange timer i den ugentlige træning - men du skal også i gang. 

Se derfor på opgavelisten, om der er opgaver som du kan tilbyde din hjælp til. Ikke kun for VUIF's skyld - men også for din eller dine børns oplevelser i VUIF, så vi kan lave nogle federe aktiviteter og oplevelser.

Meld dig på de opgaver som du kan hjælpe med. Det er ikke bindende tilmeldinger - men din tilkendegivelse af, at VUIF må tage fat i dig og bede om din hjælp til de specifikke opgaver. Hver opgave er kort beskrevet og kontaktpersonen kan evt. oplyse yderligere og vil typisk være den, som igen tager fat i dig når det bliver aktuelt.

På forhånd tak for dit tilbud om at hjælpe din og dine børns idrætsforening

Vilstrup UIF

Bliv medlem
Hvis du ønsker at blive en del af fællesskabet i en driftig og aktiv forening, kan du melde dig ind via en aktivitet her.
Betal kontingent og bliv medlem

Facilitetssamarbejdspartnere

Facilitetssamarbejdspartnere

Facilitetssamarbejdspartnere

Kalender
VUIF på Facebook

VUIF på Youtube

Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening | 6100 Haderslev | vuif@vuif.dk | CVR-nummer: 31863228