Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening

Padel-anlæg


VUIF bygger Padel-anlæg
Køb et eksklusivt tilskudsbevis til 1000 kr. og få fortrinsret til at købe kontingent.
 
Padel er en sport, der bedst beskrives som 50% af det bedste fra andre ketcher – og batsportsgrene og 50% sjov, adrenalin, makkerskab og hyggeligt samvær.
 
Sporten er let at komme i gang med og appellerer derfor til en bred gruppe af udøvere (unge, ældre, uøvede og handicappede). Padel er stærkt på vej til at blive en idrætsgren, som bliver en af de store i Danmark - både for den professionelle padel-spiller og for motionister, der ønsker en sjov og anderledes måde at få motion ind i hverdagen.
 
Padel er en social sport, da det normalt spilles af 4 spillere pr. bane og der er ca. 3 gange mere effektiv spilletid end tennis. Banen er omgivet af både glas og trådhegn. Begge dele bruges aktivt i spillet. Padel er en helårsaktivitet og spilles både inden- og udendørs. De fleste udendørsbaner er åbne alle dage året rundt og har monteret lys, så der kan spilles efter mørkets frembrud.
 
VUIF vil også tilbyde alle vores fantastiske medlemmer at spille padel. Derfor planlægger vi at bygge et anlæg ved siden af vores to tennisbaner, beachvolleybanen, motoriklegepladsen og boldbanerne. Vi ønsker at lave et lækkert og aktivt udeområde, hvor mange kan hænge ud og spille tennis, padel, beachvolley, fodbold eller bare slappe af på de bænke og borde, som kan danne rammen om hygge og godt selskab.
 
VUIF har sparet en del af investeringen op og vi søger midler ved fonde og pulje. Men vi vil rigtig gerne bede vores medlemmer og venner om støtte til at realisere vores projekt. Projektet koster ca. 400.000 kr. Derfor udbyder vi tilskudsbeviser á 1000 kr., som vil medvirke til at vi kan realisere projektet allerede i løbet af sommeren i år. Vi sælger op til 150 tilskudsbeviser i alt. Hvert år de næste 5 år udtrækker vi 20% af de solgte tilskudsbeviser og tilbagebetaler 1000 kr.
 
DU kan derfor hjælpe VUIF med at få Padel-anlægget bygget i august ved at købe et tilskudsbevis. Du kan også opfordre alle andre om også at gøre det. Læs mere om projektet på www.vuif.dk. Her kan du også købe beviset. Når du har betalt vil du få et nummereret bevis tilsendt og er direkte årsag til, at du snart kan spille padel i VUIF.
 
Kontakt evt. formand eller næstformand for yderligere info.
 
Kåre Pedersen, formand: 6010 7331
Jørgen Smed, næstformand: 5094 1002

Køb tilskudsbevis til Padel-anlæg i VUIF


Ex på vores projektbeskrivelse og fondsansøgning. (1.3 Mb)
Læs meget mere om Padel hos Dansk Padelforbund
Bliv medlem
Hvis du ønsker at blive en del af fællesskabet i en driftig og aktiv forening, kan du melde dig ind via en aktivitet her.
Betal kontingent og bliv medlem

Facilitetssamarbejdspartnere

Facilitetssamarbejdspartnere

Facilitetssamarbejdspartnere

Kalender
VUIF på Facebook

VUIF på Youtube

Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening | 6100 Haderslev | vuif@vuif.dk | CVR-nummer: 31863228