Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening

Yin Yoga og Pilates



Tilmelding Pilates



Pilates

- er for alle voksne
Vi fokuserer på træning af musklerne, der støtter rygsøjlen - nemlig musklerne i maven og ryggen. Vi arbejder på stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed i muskelkorsettet. Alle voksne kan være med til pilates uanset alder, form og eventuelle skavanker. Øvelserne er lavet, så de kan tilpasses individuelt.

Vi træner i gymnastiksalen på Den Nye Friskole. 

Holdene har sin egen Facebookside, som Gitte tilmelder folk i takt med, at I er tilmeldt holdet.

Kontakt evt. Gitte Lildholdt; mobil 29600358; mail: gitte@lildholdt.dk

Tilmelding Yin Yoga


Yin yoga


For voksne
Yin Yoga tilbydes igen i dette efterår. Du tilmelder dig holdet for ½ år af gangen - efterår og ny tilmelding på nyt hold igen forår.

Yin yoga er træning af bindevævet. Der er tale om siddende og liggende stillinger, hvor man presser og strækker bindevævet. Stillingerne holdes i 3-5 min. 

Bindevævet bliver stift og usmidigt med alderen. Bindevævet giver smerter når det ikke holdes fugtigt og smidigt. Bindevævet er kroppens ”lim” og jo mere fugtigt og smidigt det er, jo mere plads og styrke til bevægelse. Yin-strækkene tilfører bindevævet den fugt og energi der skal til for at holde kroppen smidig. 
Yin Yoga er en mediterende yoga-form hvor du har opmærksomhed på din krop og sind. Yin Yoga beroliger nervesystemet, opbygger dit immunforsvar og er et balanceskabende supplement til styrke-og konditionstræning.

Er du interesseret i en prøvetime kan du kontakte Gitte. Tilmelding nedenfor.

Holdet har sin egen facebook-side, hvor der løbende sker opdateringer med gode tips m.m. Når du er tilmeldt Yoga bliver du medlem af gruppen.

Kontakt: Gitte Lildholdt; mobil 29600358; mail: gitte@lildholdt.dk  
Bliv medlem
Hvis du ønsker at blive en del af fællesskabet i en driftig og aktiv forening, kan du melde dig ind via en aktivitet her.
Betal kontingent og bliv medlem

Facilitetssamarbejdspartnere

Kalender
VUIF på Facebook

VUIF på Youtube

Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening | 6100 Haderslev | vuif@vuif.dk | CVR-nummer: 31863228